top of page

Erfarninger

Innledning

På denne siden har jeg lagt inn erfaringer som noen av mine klienter har gjort seg gjennom å gå til rosenterapi hos meg. Dette er omtaler som er skrevet av den aktuelle klienten.

I mitt daglige arbeid samarbeider jeg med forskjellige leger og psykologer som sender sine pasienter til meg for behandling, resultatene er gode.

 

Jeg reiser bl.a. en gang i måneden til Stord for å gi behandlinger. Der samarbeider jeg også med en lege som er svært fornøyd med de gode resultatene behandlingen gir på en del av hans pasienter.

Erfaringer
#1

"Jo det skal eg prøve og fortelle så godt eg kan. Jeg hadde lest mye om rosenterapi. Tenkte det måtte være noe som gjerne kunne hjelpe meg. Opplevde det at eg fikk sortert tankene,det dukket så mye fra barndom og ting som lagde klomper inni meg. Det fikk eg sortert og kastet over skulderen. Blitt flinkere til å opne meg,større selvtilit og det og mer positivt.ikke dvele ved unøvendige bagateller."

#2

"Hei Irmelin, Smilende ansikt med smilende øyne. Rosenterapi var til god hjelp for meg da jeg hadde vanskelig for å slappe av og hadde store problemer med å sove. I løpet av den perioden jeg fikk behandling ble jeg gradvis bedre. Fikk bedre til å puste riktig og løse opp i kroppen. Det gav meg større indre ro og følelsen av å slippe taket. Sovingen kom seg også, selv om jeg innimellom sliter litt med det ennå så er det ikke lenger et stort problem. Takk for hjelpen jeg fikk."

#3

"For meg var roseterapibehandlinger hos deg ein viktig del for å ha det bra i ein vanskelig periode. Eg følte at det hjalp ifht å slappe av frå stress og uro, å få "kontakt med meg sjøl" igjen. Opplevde det som "terapeutisk fysioterapi" :) Og med ditt empatiske vesen var det jo veldig fint å komme til timene, og kjenne på at det var ok at følelsar og tankar kom opp. Vil absolutt anbefale dette."

#4

"Irmelin møtte meg med sin varme væremåte, og tilrettela for en behagelig og trygg behandlingssituasjon. Hun hjalp meg med å få kroppen til "å lande", til å komme i kontakt med pusten min, til å forstå kroppen min og hva som hadde satt seg i den/lå lagret i den, samt til å jobbe med å gi slipp. Jeg vil trygt anbefale rosenterapibehandling hos Irmelin."

72!!!!!PM5A2644.jpg
#5

"Jeg søkte behandling fordi jeg hadde hatt eneansvar for to barn som begge var alvorlig syke og deprimerte en periode. Da situasjonen var over, trengte jeg hjelp til å re sette meg selv, og til å senke skuldrene. Rosenterapi var veldig effektivt, og jeg kom ut av kampmodus og fikk gitt slipp på følelsene og det indre stresset. Nakkespenningene slapp taket og energien kom tilbake. Tusen takk for hjelpen Irmelin"

bottom of page