top of page
Boken_edited_edited.jpg

Min bok om rosenterapi

Nå kan du kjøpe min nye bok om rosenterapi – Den kloke kroppen. Der kan du blant annet lese om Alan Fogel sin forskning på metoden og hvordan kroppen kan kvitte seg med uønsket stress. Boken inneholder også klienthistorier og tips om meditasjon og tilstedeværelse.

 

Du kan bestille boken ved å ringe eller sende meg en e-post. 

Den kloke kroppen

I boken beskriver jeg hvordan undertrykkede følelser kan sette seg i kroppen, og hvordan metoden kan hjelpe kroppen din med å løse opp spent muskulatur, og finne tilbake til sin naturlige holdning. 

Bilde av en side i boken_edited.jpg

Tilbakemeldinger fra lesere

«Nydelig format og layout. Bildet på forsiden og tegningene er supre. veldig mange fine og tankevekkende refleksjoner. Takk for at du har gjort denne jobben og deler med oss andre. Du har stukket hodet ditt fram og er veldig modig.»

 

«God morgen :) Har lest boken din og digget den. Ha en strålende dag. :) » 

«Nå har jeg lest boken din og den er bare så fin. Lettlest og lett forståelig. Synes både innholdet er både informativt / lærerikt og spennende skrevet (klarte ikke å legge boken fra meg ).» 

«Den er skrevet med varme og ydmykhet. Flotte kroppstegninger. Boken er passe lang/stor. En slik type bok man kan lese om igjen flere ganger. Flotte og kloke visdomsord innimellom.» 

«Nydelig bok.»

«Så flott bok Irmelin. Du får oss vanlige til å skjønne det som skjer og hva metoden er. Veldig fin skrevet og liker spesielt oppdelingene dine, måten du understreker meningen med ordene i oppdelingen.» 

 

«Utrolig vakker, lærerik og fin bok.» 

«Endelig fikk jeg lest boken din. Den er så fin, varm oversiktlig, jeg merker at den allerede setter igang prosesser i meg.» 

«Jeg leste boka di med en gang jeg fikk den. Det du skriver er gjenkjennelig. Tusen takk for alt du fikk samlet mellom to permer.»

«Synes du har gitt veldig fin informasjon om kroppen og de ulike områdene. Superfin bok.»

«En spennende bok om kropp og sinn. Fascinerende lesning om hvordan livet kan sette seg i kroppen.»

«Vanskelig å legge boken fra seg.» 

«God morgen. :) Nå har jeg brukt denne nydelige, stille, solfylte morgenen til å lese boken fra deg. Den traff meg rett i hjerte. Jeg skal lese boken igjen og igjen.» 

«Dette er en veldig personlig bok som må eies og kan leses igjen og igjen.» 

«Nå har jeg lest boken din to ganger. Jeg synes det er en fin bok som forklarer rosenterapi på en god måte og jeg kjenner meg igjen i mye. Denne boken kommer jeg til å ta fram ofte, takk for at du skrev den.»  

«Fantastisk fin og nyttig bok.»

 

«Tusen hjertelig takk for den fantastiske boken, med fine ord godt skrevet fra hjertet. Ønsker deg lykke til og håper mange tror på seg selv og stoler mer på kroppen sin. Viktig budskap fra deg i denne vanskelige tiden.»

«For en flott bok. Du kan være så stolt av boken du har skrevet.»

«Du har jo på en måte samlet forskjellige elementer ved rosenmetoden ( bakgrunn, erfaring, teori, råd ) mellom to permer. Det var lurt. Som en håndbok, egentlig. Veldig artig.»

 

«Synes du har gjort en kjempefin jobb med boka. Liker formatet, den er veldig klar og oversiktlig. Supert at du har kreert den ut fra deg selv og din erfaring m klienter. Bravo og gratulerer. »

«God morgen Irmelin – eg har lest ( eller slukt ) boka di. Veldig bra og interessant og såå nyttig for meg som er ivrig og vil lære meir om Rosenterapi. Fin balanse mellom klient erfaringer og at du formidle dine erfaringer og innsikt omkring samanhengar. Samt også gode tips og råd. Ei retteleg fin go - bok som eg tek med meg vidare.»

bottom of page